В період березень-квітень фахівці відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Черкаського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області (м. Сміла), спільно з органами місцевого самоврядування провели комісійні обстеження щодо організації харчування у закладах освіти.
Загалом проведено 60 комісійних обстежень, з них 31 заклад загальної середньої освіти та 29 закладів дошкільної освіти.
Під час комісійних обстеження фахівцями відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини зверталася увага на дотримання закладами освіти, вимог законодавства про харчові продукти та дієвість запроваджених постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
Під час обстежень активно проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання вимог законів України. За результатами проведених комісійних обстежень органи місцевого самоврядування та керівникам об’єктів направлено аналітичні інформації з пропозиціями щодо вжиття заходів по усуненню виявлених недоліків.
Про це повідомив заступник начальника Черкаського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області (м. Сміла) Микола ЩЕРБАКОВ
Читайте також: Харчування дітей у школах: владці підбили проміжні результати