Вандалів на цвинтарі в Каневі зніматимуть на відео

6 вересня на Алеї Слави Центрального кладовища у Каневі встановили та ввели в експлуатацію систему відеоспостереження. З 9 вересня її передано для користування Канівському відділку поліції. Про це повідомив директор місцевого КП «Місто» Дмитро Шайдаров.

Такі заходи було вжито, щоб активно протидіяти злочинності, покращити профілактичну роботу щодо охорони громадського порядку. До Канівського міського голови Ігоря Ренькаса неодноразово зверталися родичі загиблих захисників України, про те, що на могилах загиблих Героїв на Алеї Слави Центрального кладовища були зафіксовані випадки хуліганства та вандалізму.

Чиновники провели нараду й вирішили доручити КП «Місто» придбати та встановити в цьому місці систему відеоспостереження, про що було ухвалено рішення виконавчого комітету Канівської міської ради.

За словами керівника комунального підприємства, було придбано камеру відеоспостереження з підсвічуванням та датчиком світла. Також проведено пусконалагоджувальні роботи, а саме заживлення й підключення камери до сервера.

— Тепер чергові поліції в Каневі мають змогу в режимі реального часу бачити, що відбувається на Алеї Слави, — пояснив Дмитро Шайдаров.

Вартість обладнання разом монтажем та налагоджувальними роботами — немала, склала 99 430 грн., які було виділено з бюджету Канівської міської територіальної громади.

Читайте також: Школи Канівщини потребують ремонтів на 115 мільйонів гривень

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *