icon clock16.10.2024
icon eye37
Суспільство

Черкаські журналісти отримали допомогу

Днями в Черкаську обласну організацію спілки журналістів надійшли 10 наборів засобів гігієни для підтримки медійників, які потрапили в складні життєві обставини через війну.

Це допомога від Національної спілки журналістів України та Української федерації банків продовольства — благодійного фонду, який займається наданням гуманітарної допомоги постраждалим від війни українцям і має понад сім років досвіду в цій сфері. За час свого існування Українська мережа продовольчих банків об’єднала зусилля з 48 громадськими організаціями для надання допомоги тим українцям, хто в ці часи особливо потребує підтримки. Її отримують найбільш вразливі групи населення, зокрема внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю, багатодітні сім’ї, одинокі батьки, пенсіонери, сироти та інші.

УФБП є партнером Спілки журналістів із червня 2023 року. Це вже другий транш гуманітарки від НСЖУ та УФБП. На початку року продуктові набори отримали 20 родин ветеранів черкаської журналістики, які свого часу працювали в різних медіа обласного центру, а також зі Смілянської, Корсунь-Шевченківської, Городищенської та інших районних організацій спілки.

Висловлюємо щиру вдячність Національній спілці журналістів України та Українській федерації банків продовольства за підтримку медійників у складний час війни. Журналісти важливі!

Тетяна КАЛИНОВСЬКА, голова Черкаської обласної організації спілки журналістів

Читайте також: Ветерани журналістики отримали продуктові набори

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *