icon clock24.01.2024
icon eye125
Суспільство

Ветерани журналістики отримали продуктові набори

Днями в Черкаську обласну організацію спілки журналістів надійшли два десятки продуктових наборів для ветеранів журналістики та медійників, які потерпіли через війну.

Це допомога від Національної спілки журналістів України та Української Федерації Банків Продовольства — неприбуткової благодійної організації, яка збирає продовольчі товари від виробників, торговельних організацій, закладів харчування, приватних осіб і передає тим, хто опинився в скруті. З цією благодійною організацією НСЖУ підписала меморандум про співпрацю, насамперед продуктову підтримку журналістів у регіонах України, в тому числі релокованих та тих, хто працює на прифронтових територіях.

До набору вкладені 26 найменувань найбільш необхідних продуктів харчування: кілька видів крупів і консервованих тушкованок, вермішель, борошно, олія, і навіть кава, печиво та цукерки.

Серед черкаських журналістів є чимало тих, хто потребує допомоги: внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю, малозабезпечені, які ведуть боротьбу з тяжкими недугами. Коробки продуктових наборів вагою близько 16 кілограмів отримують ветерани черкаської журналістики, які свого часу працювали в різних медіа обласного центру, а також зі Смілянської, Корсунь-Шевченківської, Городищенської та інших районних організацій спілки.

Дякуємо НСЖУ та благодійникам Української Федерації Банків Продовольства за підтримку медійників у складний час війни.

Тетяна КАЛИНОВСЬКА, голова Черкаської обласної організації спілки журналістів

До теми: Діти журналістів отримали подарунки від компанії «Strateg» і НСЖУ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *